Vertrek voor Amsterdam


Paspoort en Visum voor Amsterdam


Home > Gidsen > Europa > Nederland > Amsterdam
Extra:

Dit artikel is vertaald door een automatisch systeem, zonder enige menselijke interventie. Easy Expat biedt deze items aan als toevoeging op de items vertaald door vertalers. [powered by ]
Engelse versie hier.

Er zijn verschillende visumplicht voor mensen van verschillende landen. Voor de EU-lidstaten en internationale gasten van een aantal landen een toeristen visum is niet vereist indien de duur van het verblijf minder dan drie maanden. Gasten uit alle andere landen noodzaak om een toeristenvisum te krijgen voordat ze vertrekken naar Nederland. Voor meer informatie over wie een visum en de betrokken proces, klikt u hier: http://www.minbuza.nl

Zodra u hebt ingevoerd in Nederland op een toeristenvisum het is NIET mogelijk om uw status als toerist en te veranderen verkrijgen van een verblijfsvergunning. Alle internationale gasten dienen te melden aan een politiebureau (de vreemdelingendienst) binnen 8 dagen na aankomst in Nederland

Visa Types

Onder is een korte handleiding voor de verschillende soorten visa beschikbaar voor Nederland. Voor een meer volledige en uitgebreide gids, klik dan hier. Www.ind.nl

  • style = 'color: red "> A-visum: doorreisvisum voor luchthavens.
    Dit visum kan inwoners van sommige landen op doorreis in Nederland op hun reis naar een andere provincie. Dit type visum geeft je niet het recht om in de land. Je hebt dit nodig doorreisvisum als u een onderdaan van, Afghanistan, Angola, Bangladesh, Congo (Democratische Republiek), Eritrea, Ethiopië, Ghana, Guinee, Irak, Iran, Nigeria, Pakistan, Somalië, Soedan, Syrië, Sri Lanka.
  • style = 'color: red "> B-visum: Reis door visum voor een maximum van 5 dagen.
    Dit visum is bedoeld voor mensen waarvan de uiteindelijke bestemming is niet binnen het Schengen-gebied, maar zijn reizen doorheen. Het geeft je het recht om voor een maximale periode van 5 dagen.
  • C-Visum: Visum Kort Verblijf voor maximaal 3 maanden.
    U kunt dit visum voor een aantal redenen, waaronder vakantie, toerisme, zaken, vrienden / familie bezoek of deelname aan congressen / sportevenementen. Dit visum is geldig voor een verblijf van maximaal 3 maanden binnen een periode van 6 maanden. U kunt geen aanvraag voor een verblijfsvergunning of een werkvergunning met dit type visum.
  • D-Visum: Toestemming voor tijdelijk verblijf langer dan 3 maanden, MVV
    De MVV (Machtiging tot Voorlopig Verblijf) is een visum / vergunning voor een periode van 3 maanden tot een maximum van 1 jaar, waarna het kan worden verlengd zonder dat het land verlaat. Je moet een MVV hebben als je wilt een aanvraag voor een verblijfsvergunning of een werkvergunning. Je zou kunnen nodig hebben om een Immigratie en Burgerschap Examen (Inburgeringscursus) neemt u bij de Nederlandse ambassade in je land van herkomst voordat u vertrekt naar Nederland.

De werkvergunning voor buitenlandse onderdanen

EU-burgers

Mensen uit een ander EU-land geen behoefte aan een werkvergunning te kunnen werken in Nederland. Dit omvat mensen vanuit een Europese Economische Ruimte land.

EU / EER landen zijn: Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Spanje, Portugal, Denemarken, Oostenrijk, Finland, Zweden, Griekenland, Noorwegen, Liechtenstein, IJsland, Cyprus, Malta (toegestaan om te werken)

Nieuwe EU-landen sinds 2004 zijn: Estland, Hongarije, Letland, Litouwen, Polen, Slovenië, Tsjechië en Slowakije. (Mogen werken sinds 1 mei 2007). Er zijn echter beperkingen voor de burgers uit Bulgarije en Roemenië die in Nederland werken. Neem contact op met de IND-website voor meer informatie (www.ind.nl)

Niet-EU-burgers

Er zijn slechts twee manieren om een niet-EU burger om een werkvergunning krijgen:

De eerste manier is om direct van toepassing op vennootschappen. Als het bedrijf wil je huren, dan zijn zij de vergunning zal beginnen voor je. Er is echter een langdurig proces betrokken. Ten eerste heeft het bedrijf om te bewijzen dat Het is in hun eigen belang is om u te huren boven alle andere Nederlandse en EU-kandidaten. Vervolgens hebben ze ook aan te tonen dat de taak is geadverteerd voor ten minste zes weken. Ze moeten ook te bevestigen dat zij hebben geïnterviewd Nederlands en kandidaten uit de EU, maar denken nog steeds dat je de beste persoon voor de job. Als je een werkvergunning te krijgen door middel van een bedrijf, is dit werk mogelijk te maken zijn gebonden aan het bedrijf. Als u stopt met werken voor dat bedrijf, zal de vergunning niet langer geldig.

De tweede manier om een werkvergunning is om een Nederlands of EU-partner. Uw partner moet wonen en werken in Nederland en bereid zijn om u te sponsoren. dwz dat zij het eens financieel verantwoordelijk te zijn voor je terwijl je op zoek bent naar een baan of als je toevallig een verliezen. De twee, moet u bewijzen dat u zich in een relatie en dat jullie leven samen. Als de relatie moet beëindigen of een van u moet verhuizen, zal de vergunning niet langer geldig.

Voor meer informatie kunt u inloggen op www.workpermit.nl

Update 8/06/2012


Extra:

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Addthis

Diensten Aanbevolen

Internationale Verhuizers

Wanneer u internationaal gaat verhuizen dan is dit een ingrijpende verandering. Veel zaken veranderen en je hebt wel een miljoen zaken waar je aan moet denken en die je moet regelen. Het zou mooi zijn wanneer in deze drukke periode een top verhuisbedrijf u tegen een eerlijke prijs, uw zorg uit handen neemt.

De internationale verhuizers in ons netwerk zijn specialisten in het verhuizen van uw meubels & bezittingen naar Amsterdam en in de wereld.

Wanneer u het hieronder geplaatste contactformulier invuld kunt u tot wel 5 offerte aanvragen bij verschillende verhuisbvedrijven in één keer. Deze service is vanzelfsprekend geheel gratis en vrijblijvend en geeft u de gelegenheid om een verhuisbedrijf te vinden die geheel aansluit bij uw wensen en budget.



Heb je opmerkingen of commentaar over dit onderdeel? Voeg je commentaar toe.


Ga naar het Forum om meer te praten over paspoort en visum voor Amsterdam, vertrek.


Vind meer definities en uitleg in de FAQ (Frequently Asked Questions).