Vertrek voor Sao Paulo


Paspoort en Visum voor Sao Paulo


Home > Gidsen > Zuid-Amerika > Brazilië > Sao Paulo
Extra:

Dit artikel is vertaald door een automatisch systeem, zonder enige menselijke interventie. Easy Expat biedt deze items aan als toevoeging op de items vertaald door vertalers. [powered by ]
Engelse versie hier.

U bent uiteraard een geldig paspoort nodig naar Brazilië, geldig voor ten minste zes maanden in te voeren, en als je alleen bent het land bezoekt tijdelijk zult u meestal moeten in het bezit zijn van een retourticket (of ticket voor uw verdere reis) en te kunnen om aan te tonen dat u voldoende financiële middelen om uw verblijf te dekken. Kinderen moeten ook een paspoort van hun eigen, en als die alleen reizen, of vergezeld door een derde partij, beide ouders moeten schriftelijk toestemming te geven voor hun kind te reizen naar en binnen Brazilië. Kinderen tussen de leeftijd van drie maanden en zes jaar moet een bewijs van vaccinatie tegen polio.

Een visum is vereist voor alle reizigers, met uitzondering van onderdanen uit EU-landen en transitpassagiers voortzetting van hun reis naar een derde land door dezelfde of de eerste aansluitende vlucht (zij mogen de luchthaven niet verlaten tijdens de doorvoer). Als je niet vallen in een van deze categorieën wordt u geadviseerd om uw dichtstbijzijnde Braziliaanse ambassade of het consulaat contact op voor meer informatie over de visumplicht.

Visa voor toeristische of zakelijke verblijven zijn geldig voor maximaal 90 dagen.

Visa voor toerisme

De kosten van een toeristenvisum is afhankelijk van uw land van herkomst, maar is over het algemeen ongeveer 30 euro. Canadese onderdanen moeten betalen 52 euro voor hun visum; onderdanen van de VS betalen een 104 euro verwerkingskosten betalen.

Visa voor zakelijke

Voor zakelijke en doorreisvisa u contact opnemen met een Braziliaanse ambassade of het consulaat in uw buurt. Visa worden doorgaans afgegeven voor een periode van 90 dagen, naar keuze van de Braziliaanse immigratie-ambtenaren, en er rekening mee dat sommige Braziliaanse immigratie-ambtenaren zijn enkel mannelijke toeristen leeftijd 25-50 voor een verblijf van maximaal 30 dagen alleen te beperken, met name in de noordoostelijke regio van de land, in een poging het sekstoerisme te bestrijden.

Sommige bedrijven en reisagenten bieden een visum verwerking dienst, maar dit zal een bescheiden aanvullende vergoeding oplopen. Hoe lang het zal duren voor je visum te verwerken zal afhangen van je nationaliteit, maar het algemeen verwachten een vertraging van maximaal drie dagen voor de aanvragen in persoon, en 10 dagen voor de aanvragen ingediend door een derde partij. Extra tijd nodig is om te verwerken aanvragen ingediend door

Update 13/12/2010


Extra:

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Addthis

Diensten Aanbevolen

Internationale Verhuizers

Wanneer u internationaal gaat verhuizen dan is dit een ingrijpende verandering. Veel zaken veranderen en je hebt wel een miljoen zaken waar je aan moet denken en die je moet regelen. Het zou mooi zijn wanneer in deze drukke periode een top verhuisbedrijf u tegen een eerlijke prijs, uw zorg uit handen neemt.

De internationale verhuizers in ons netwerk zijn specialisten in het verhuizen van uw meubels & bezittingen naar Sao Paulo en in de wereld.

Wanneer u het hieronder geplaatste contactformulier invuld kunt u tot wel 5 offerte aanvragen bij verschillende verhuisbvedrijven in één keer. Deze service is vanzelfsprekend geheel gratis en vrijblijvend en geeft u de gelegenheid om een verhuisbedrijf te vinden die geheel aansluit bij uw wensen en budget.



Heb je opmerkingen of commentaar over dit onderdeel? Voeg je commentaar toe.


Ga naar het Forum om meer te praten over paspoort en visum voor Sao Paulo, vertrek.


Vind meer definities en uitleg in de FAQ (Frequently Asked Questions).